Custom Search

KLIK KAT SINI JUGA

TAMAT PENGAJIAN DI POLIMAS.. YAHOOO!!!!

                                       ASSALAMUALAIKUM WBT kepada rakan blogger n reader..

         Sudah lama aku tidak mengupdate blog ni.. Al-maklum la.. Bz katakan.. huhu... Sudah berhabuk agaknya blog aku ni.. Arini ada jugak masa untuk update blog yg dah berhabuk ni... Setelah 3tahun aku belajar di POLIMAS tersebut dalam kursus DIPLOMA KEJURUTERAAN ELEKTRONIK, akhirnya aku bergelar ex-student POLIMAS.. hehe.. Masa nak check result last semester yang kuar 16hb yang lepas, agak cuak jugak la takut terkantoi apa2 paper.. huhu.. Dengan server POLIMAS yang sedang down masa 2 membuatkan aku bertambah nervous.. Aku sampai tak tidor seharian untuk check result exam aku.. Tapi apakan daya, server POLIMAS masih down... Keesokannya aku mintak cuti daripada bos untuk check result exam aku (alasan malas nak p keje) hehe... Ermm.. Terlupa plak, wat masa sekarang ni, aku bekerja wat sementara waktu sementara aku masuk sambung belajar lagi lepas ni.. Untuk tambah pengalaman.. hehe..
Akhirnya, aku mintak cuti ari 2 tak lah sia2 sbb server POLIMAS sudah ok... Alhamdulillah.. Lepas aku tengok result aku 2, lega rasanya sbb tak de paper yang kantoi untuk last semester... Kalau ada paper yang terkantoi, terpaksa la mengulang paper yang terkantoi 2.. Bukankah itu satu kerugian namanya???? huhu
tapi alhamdulillah sebab bukan saja lulus semua, tapi pointer last semester aku naik banyak jugak la.. hehe.. Tapi aku bersimpati ngan beberapa member klas aku yang terpaksa mengulang paper yang diorang kantoi 2... Apa2 pon aku ingin ucapkan jutaan terima kasih kepada lecturer yang pernah mengajar aku selama 3 tahun di POLIMAS tersebut.. Tak sabar plak rasanya nak tunggu KONVOKESYEN... YAHOOOOOOOO!!!!!! Setakat ni je entri aku kali ni ek.. WASSALAM

13 comments:

Amyna said...

Tahniah tamat pengajian dengan jayanya..:)

shareh89 said...

Tq Amyna :)

fyka said...

tahniah..same with me,bru abes poli gak..kos pon hampir2 sama..

NADIA said...

tahniah awk ^_^

ciK LyndaWawa igUana said...

tahniah......=) selamat menjalani dunia pekerjaan pulak...

Mario said...

tahniah le ...lps ni cari kije pulak,,,hehe

adoi...bape byk page weh nak komen2 kat cni...hehe
nuat popup komenla

shareh89 said...

thanks all.. tp lepas ni smbg lg la klu ada rezeki.. skrg dah keje dah pon.. dah dekat sebulan.. abis exam je rehat dlm 5 ari, terus start keje.. hehe

++***hana zaty**++ said...

hye hye hye kamoo!

assalamualaikum!

hee..btw congratz! da dpt pointer tinggi tuh sila lah blnje saye! heeeee

shareh89 said...

waalaikumsalam cik hana...
tq :)
nak kena blanja ek? dtg la sini.. hehe

I*K*T*I*R*A*F said...

Tahniah! :D

shareh89 said...

TQ I*K*T*I*R*A*F :)

kiwi said...

waa..thniah2..hehe..nti dh keje jgn lupe blnje =p

caliph shuriken said...

congratz bro ^^
hmm, dh lama tinggalkan polimas ni..

Post a Comment

TINGGALKAN LINK ANDA D ISINI

 
Home | Gallery | Tutorials | Freebies | About Us | Contact Us

Copyright © 2009 Mr ShAReH BLoG |Designed by Templatemo |Converted to blogger by BloggerThemes.Net

Usage Rights

DesignBlog BloggerTheme comes under a Creative Commons License.This template is free of charge to create a personal blog.You can make changes to the templates to suit your needs.But You must keep the footer links Intact.