Custom Search

KLIK KAT SINI JUGA

BIG SURPRISE DARI NUFFNANG!!!

SALAM...
Arini aku diberi kejutan yang agak besar jugak la dari NUFFNANG setelah sekian lama aku tak aktif berblogging ni.. hehe.. Kalau tak silap aku dalam dua bulan jugak la aku tak sentuh pasal blog ni.. Maklum la time tue last semester aku kat POLIMAS... So kena study hard la kan (macam la aku ni study hard sangat, tapi member umah sewa aku yang study lebih hard dari aku)  huhu.. Setelah sekian lama aku tidak menyentuh blog n login NUFFNANG ,aku diberi satu kejutan yang amat besar dari  NUFFNANG bila aku login tadi... Aku check aku punya earning, tengok2 ada DUA BUFFERED EARNINGS... Terkejut besar aku... Mana tak terkejutnya, dah dua bulan tak sentuh blog tiba2 dapat BUFFERED EARNINGS.. HEHEHE.. Dah berapa lama BUFFERED EARNINGS tu aku pon tak tau.. huhu.. Apa2 pon thanks a lot 2 NUFFNANG sebab sudi bagi BUFFERED EARNINGS.. First time dalam hidup aku dapat BUFFERED EARNINGS dari NUFFNANG

7 comments:

jaya jr said...

haha,tahniah der

++***hana zaty**++ said...

wow! beshnye! hee..tahniah! hana nk ckopkn 50 nih! hee

Nur Areefah said...

apa tuuu?

realiti.. said...

truskan usaha berbloging..

shareh89 said...

To jaya jr : tq bro...

To hana zaty : hehe.. teruskan usaha untuk cukupkan 50.. huhu

To nur areefah : buffered 2 iklan yg slalu naik

To realiti : insya-allah :)

noor afzan said...

bestnyer,,

BezBuddy said...

best2

Post a Comment

TINGGALKAN LINK ANDA D ISINI

 
Home | Gallery | Tutorials | Freebies | About Us | Contact Us

Copyright © 2009 Mr ShAReH BLoG |Designed by Templatemo |Converted to blogger by BloggerThemes.Net

Usage Rights

DesignBlog BloggerTheme comes under a Creative Commons License.This template is free of charge to create a personal blog.You can make changes to the templates to suit your needs.But You must keep the footer links Intact.