Custom Search

KLIK KAT SINI JUGA

SMART TAK???

SALAM SEMUA..
ari ni aku n the geng dah g present aku punya projek kat lecturer..
masa sebelom nak g 2, kitorang berpeluh jugak ar dok fikir apa soalan yg lecturer 2 akan tny kitorang time present nanti... memang risau gak ar time 2 beb! last skali kitorang pon g la jumpa lecturer 2 tuk present projek kitorang..
mulanya temujanji ngan lecturer 2 kul 12tengah ari.. so kitaorang pon g la lebih awal ckit kan..
saat berganti saat...
minit berganti minit...
kitorang tunggu punya tunggu, last skali, kul 12.30.. baru lecturer 2 datang.. dah la tgh cuak time 2.. duk dlm bilik aircond pon berpeluh beb!!
akhirnya kami pon present projek kat lecturer 2..
mula 2 memang ar rasa cuak kan.. tp lepas present 2 kitorang ingat lecturer 2 nak tny mcm2 soklan.. tapi dia siap bagi cadangan utk kitorang pasal projek 2... Fuh!!! lega beb lepas present projek.. ni projek aku n the geng wat "SISTEM KUNCI KAWALAN JAUH BERPENGGERA".. nnt post yg akan dtg aku akan cite pasal projek aku ni plak k..


ni gmbr time sebelum aku g present kat lecturer.. sempat lg posting ngan prototaip 2.. hehe...




4 comments:

ღn0n0iღ said...

Best kan bila dah lepas present... Congrats..
Memang nampak smart lah (^,^)

shareh89 said...

:) thanks 4 comment me

p3perak said...

salam..

nnt update entry ni ek, upload la gmbr projek tu ek... nk tgok gk..
hehehhe...
(*_*)

shareh89 said...

insya-allah.. tp projek 2 dijangka siap sem depan.. hehe

Post a Comment

TINGGALKAN LINK ANDA D ISINI

 
Home | Gallery | Tutorials | Freebies | About Us | Contact Us

Copyright © 2009 Mr ShAReH BLoG |Designed by Templatemo |Converted to blogger by BloggerThemes.Net

Usage Rights

DesignBlog BloggerTheme comes under a Creative Commons License.This template is free of charge to create a personal blog.You can make changes to the templates to suit your needs.But You must keep the footer links Intact.