Custom Search

KLIK KAT SINI JUGA

MASA PEMBIKINAN VIDEO PROJEK AUDIO VISUAL

ASSALAMUALAIKUM...
Aku harap semua pelawat blog ni berada dalam keadaan sihat sejahtera hendaknya... Kali ni aku nak tambah post psl pembikinan video projek audio visual plak.. Susah nak wat video ni sebenarnya... Terutama time nak berlakon la.. huhu.. Kat bawah ni aku ada selitkan video masa berlakon 2.. Aku juz jd kamera man je.. hehe.. Member2 aku yg berlakon.. Ni video masa lakonan yg x menjadi... Geli ati aku tgk gelagat diorang time 2.. Sampai sakit perut aku masa 2 sbb gelak banyak sangat.. hehehe.. Jom tgk video kat bawah ni.. Aku harap korang semua terhibur tgk gelagat diorang ni...





video


0 comments:

Post a Comment

TINGGALKAN LINK ANDA D ISINI

 
Home | Gallery | Tutorials | Freebies | About Us | Contact Us

Copyright © 2009 Mr ShAReH BLoG |Designed by Templatemo |Converted to blogger by BloggerThemes.Net

Usage Rights

DesignBlog BloggerTheme comes under a Creative Commons License.This template is free of charge to create a personal blog.You can make changes to the templates to suit your needs.But You must keep the footer links Intact.