Custom Search

KLIK KAT SINI JUGA

SEBAB BERHENTI KERJA

SALAM ALL..

Dah lama aku nak buat entry pasal ni.. Tp takde masa nak buat.. Post pasal AKU DALAM DILEMA tuh sebenarnya aku berhenti kerja sebab nak sambung belajar lg.. Hehehehe.. Aku baru saja isi borang UNITEN secara online... Mulanya nak isi tahun lepas.. Tapi kos yang aku nak tue, takde untuk intake bulan November tahun lepas.. So aku terpaksa la tunggu intake yang akan datang ni.. Alhamdulillah untuk intake bulan Mei ni ada kos yang aku nak tu... 

 First choice yang aku mintak adalah Bachelor of Electrical & Electronic Engineering
Second choice plak Bachelor of Power Electrical
Last choice Bachelor of Science Computer (System & Networking)
Harap2 dapat yang first choice la n jangan lah dapat yang last choice tu..
Nanti pening kepala kalau dapat yang last tu...
Sebab dulu aku amik kos Electronic Engineering..
Apa2 pon doakan aku dapat masuk UNITEN yea kawan2... :-)

5 comments:

Yaya said...

kalo masuk uniten boley la kita jumpa. hehe. harap harap dapat electric power. hehe

sha said...

pilih yg terbaik.. good luck

little cart00n said...

gudluck! :)

fira said...

^_^ gd luck!

HATYCIKNUURUL said...

amin,.smg awk dpt smbg stdy,.gdluck!,.hehe

btw,thanks ek,rjin menyinggah blog,.hehe

Post a Comment

TINGGALKAN LINK ANDA D ISINI

 
Home | Gallery | Tutorials | Freebies | About Us | Contact Us

Copyright © 2009 Mr ShAReH BLoG |Designed by Templatemo |Converted to blogger by BloggerThemes.Net

Usage Rights

DesignBlog BloggerTheme comes under a Creative Commons License.This template is free of charge to create a personal blog.You can make changes to the templates to suit your needs.But You must keep the footer links Intact.