Custom Search

KLIK KAT SINI JUGA

SEDIHNYA... HUHU

ASSALAMUALAIKUM...

Dah lama rasanya x update blog ni..

sibuk ckit skunk ni.. huhu..

tahun ni aku dah nak masuk last semester kat POLIMAS tue..

18hb ni baru daftar masuk..

rasa maleh plak sbb cuti lama sgt.. hehe..

aku rasa sedih ckit ar.. sebab pointer sem 5 aku jatuh banyak sgt.. :-(

korang nak tau berapa pointer aku???

emm.. aku rasa xpayah ar.. malu aku nak bgtau korang semua..

biarlah rahsia kata dato' siti nurhaliza.. hehe..

tp aku bersyukur la sebab semua subjek aku lulus... :-)

setakat ni je post aku tuk kali ni..

tggu post aku yg akan datang OK...

bye.............


2 comments:

.::tAk AdE pErAsaaN::. said...

polimas kedah ek. huhu.

shareh89 said...

yup.. kat kedah..
tau ke?

Post a Comment

TINGGALKAN LINK ANDA D ISINI

 
Home | Gallery | Tutorials | Freebies | About Us | Contact Us

Copyright © 2009 Mr ShAReH BLoG |Designed by Templatemo |Converted to blogger by BloggerThemes.Net

Usage Rights

DesignBlog BloggerTheme comes under a Creative Commons License.This template is free of charge to create a personal blog.You can make changes to the templates to suit your needs.But You must keep the footer links Intact.