Custom Search

KLIK KAT SINI JUGA

CHOCOLATE FROM SYRIA

ASSALAMUALAIKUM semua..

Sebelum tu nak ucapkan SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI kepada semua umat Islam.. MAAF ZAHIR & BATIN.. Andai kata saya pernah berbuat salah n terkasar bahasa, harap dimaafkan.. Sesungguhnya setiap manusia pernah melakukan kesalahan..  Masih belom terlambatkan.. hehe.

OK.. Berbalik kepada cerita yang asal.. Entri aku kali pasal coklat plak.. hehe.. Ari tu sebelum member aku
balik ke Malaysia ni aku order la coklat kat dia.. Dia study kat SYRIA.. Dah lama dah aku dok tanya dia bila nak balik Malaysia.. Tp dia jawab "tak tau la lagi".. huhu.. Last skali dia balik jugak ke sini.. So aku pon order la coklat kat dia 3 KILO.. ahaha.. Banyak tu.. Dia cakap coklat kat sana style timbang kilo.. Sekilo RM50... Murah kan???? Maklum la aku ni memamg minat ngan coklat.. hehe.. Macam2 jenis coklat dia beli kat aku.. Semua kaler coklat sebab nama pon coklat kan.. hihiihi.. Tapi coklat ni rasa lain2 la.. Yang rasa nescafe pon ada.. Sedap wa cakap sama lu.. hehe..


Rasa sayang plak nak makan coklat ni sebab bungkusannya cantik sangat.. huhu


11 comments:

apik pehe said...

huhuhu..antar la kt apik sikit..

N@di@ said...

nadia pon nak jugk hehehheee :)

atie said...

tie pun nak jugak :)

shareh89 said...

klu nak jemput la dtg ke rumah.. ada byk lagi ni.. heheh

shida ab rahman said...

banyak nyer coklat...rugi tau kalau tak makan...

Mario said...

kalau ko sayang nak makan...meh bagi aku makan...ekeke

shareh89 said...

to shida >> hehe.. klu mkn byk2 kang dpt penyakit plak

to mario >> ahaha.. klu nak dtg ar umah aku

eZad niMo said...

nak coklat! XD

CheQ PP JoY said...

ari 2 kakak balik dr umrah pon bawak balik coklat ni..sedap..kebanyakanye ada kurma kat dlm..tp rasa setiap satu 2 lebih krg sama je..coklat dia lembut..nyum2..

ciK LyndaWawa igUana said...

banyaknye coklat..
nak jugak...!!!

zahidah dihaz said...

nak jugak...

Post a Comment

TINGGALKAN LINK ANDA D ISINI

 
Home | Gallery | Tutorials | Freebies | About Us | Contact Us

Copyright © 2009 Mr ShAReH BLoG |Designed by Templatemo |Converted to blogger by BloggerThemes.Net

Usage Rights

DesignBlog BloggerTheme comes under a Creative Commons License.This template is free of charge to create a personal blog.You can make changes to the templates to suit your needs.But You must keep the footer links Intact.