Custom Search

KLIK KAT SINI JUGA

SURAT KONVO

ASSALAMUALAIKUM...
Morning allz..
Arini terasa gatal tangan plak nak update blog ni.. hehehe
Akhirnya apa yg aku nanti2kan selama ni, dapat jugak.. Aku dah dapat surat konvokesesyen dari POLIMAS..
YAHOOOO!!!!!!!!

Mulanya risau gak aku sebab member2 aku yg lain dah dapat tp aku je yg dapat lambat..
So ari ni ngan esok aku tak p keja la.. Cuti sendiri.. hehe
Ari ni cuti sebab nak g bank in duit untuk konvo 2 pas 2 sok plak nak kena hantar borang untuk konvo.. Banyak betul keja nak dibuat.. huhu.. Excited nya nak tunggu ari konvo nanti

6 comments:

caliph shuriken said...

congratz.. ^^

b3n said...

tahniah!!
:)

shareh89 said...

thanks :-)

ɥɐɹnzɐu ɯıuɐɥ ıʇuıq ןnpqɐ ɟɟıʇɐן [pinkolah] said...

thniah...;))

++***hana zaty**++ said...

haiippp!

da convo t jgn lupe kite! karipap 3 bijik! hehe

molmolla said...

wahhhhh! aku jugak yg tak dpt2 lg suratnya. bila kau konvo?

Post a Comment

TINGGALKAN LINK ANDA D ISINI

 
Home | Gallery | Tutorials | Freebies | About Us | Contact Us

Copyright © 2009 Mr ShAReH BLoG |Designed by Templatemo |Converted to blogger by BloggerThemes.Net

Usage Rights

DesignBlog BloggerTheme comes under a Creative Commons License.This template is free of charge to create a personal blog.You can make changes to the templates to suit your needs.But You must keep the footer links Intact.