Custom Search

KLIK KAT SINI JUGA

Akad Nikah

Disebuah majlis akad nikah, pengantin lelaki bernama Hassan (budak jaga
lembu - bukan nama sebenar) :


Kadi : Hassan...


Pengantin Lelaki : Saya ustaz...


Kadi : Dengar baik2 ya Hassan...."Aku nikahkan akan dikau dengan si
Polan
binti Polan dengan mas kahwinnya RM 80 tunaiii"


Pengantin Lelaki : "Aku terima nikahnyaa si Polan binti si Polan dengan
mas
kahwinnya RM 80 tunaiiii"

Kadi : Sah ? (ditanya kpd saksi pertama)


Saksi Pertama : Sah


Kadi : Sah ? (ditanya kpd saksi kedua)


Saksi Kedua : Sah


Kadi : Sah ? (ditanya kpd saksi ketiga)


Saksi Ketiga : errrrr....lontaran suara awak tidak jelas...saya tak
dengar
apa yg awak cakap.... pitching berterabur ke laut...keluar acuan
terus,jiwa
awak kosong...takde feel.... low note tak sampai, high note awak
pulak...takde kawalan..sepatutnyaa ditahan...kasi sustain...falseto
lemah...improvisation R&B awak tak menjadi...bughok bebenorr
bunyinyee....teknik ramify pun tak mantap...bunyi macam orang nak berak
jerr....satu jer yg saya suka...awak ade ciri2 seorang pesona bintang!
awak
boleh lebih berjaya sekiranya melakukan yg lebih terbaik!!!

4 comments:

shameel Iskandar said...

hahaha, saksi ketiga mesti brcita2 nak jadi juri program realiti tv.

farysa said...

haha
cm siot je sksi ketiga tu

asyikin_rahim =) said...

hahaha .. saksi ketiga buat suspenn laa :D

NOOR FATIN said...

ahahhaha
kalah masuk program realiti tv! agaga

Post a Comment

TINGGALKAN LINK ANDA D ISINI

 
Home | Gallery | Tutorials | Freebies | About Us | Contact Us

Copyright © 2009 Mr ShAReH BLoG |Designed by Templatemo |Converted to blogger by BloggerThemes.Net

Usage Rights

DesignBlog BloggerTheme comes under a Creative Commons License.This template is free of charge to create a personal blog.You can make changes to the templates to suit your needs.But You must keep the footer links Intact.